Bibliotek

Under Ht-16 är biblioteket på den äldre delen 4-9 under ombyggnad då ett Mediatek anpassat för eleverna ska förverkligas. Det kommer att vara större, ljusare med fler sittytor och med hög it-anpassning.
Detta gör att vi under denna termin erbjuder läsning av böcker via iPaden och Learnify-appen (Skolwebben). För elever som föredrar en fysisk bok erbjuds ett begränsat utbud på skolan eller så hänvisar vi till Kista bibliotek.
Tidigare (1-3) delens bibliotek är öppet som vanligt och erbjuder som tidigare varje klass från 1-5 en egen bestämd bibliotekstid i veckan för lån av böcker. Alla skolans elever får ett eget lånekort.
Vi ber om överseende under ombyggnationen och ser fram emot vårt nya mediotek.

Öppettider

I tidigaredelens bibliotek har varje klass i årskurserna 1, 2, 3, 4 och 5 en egen bestämd bibliotekstid i veckan för att låna sina böcker. Alla elever från och med årskurs 1 får ett eget lånekort.

Biblioteket på senaredelen har öppet vid behov alla skoldagar mellan

8.30 - 15:00

Lunch 11.00 - 12.00

Vi hjälper gärna till!

Vi som jobbar på biblioteket hjälper dig gärna att hitta rätt bland våra drygt 4500 böcker. Här finns något för alla!

• Min favoritbok är "Liftarens guide till galaxen". Fråga mig, så ska jag berätta varför!

• Om du inte hittar boken du söker i vårt bibliotek kan du se om den finns bland e-böckerna via Learnify.