Mediatek/Bibliotek

Under hösten 2016 på äldre delen så rustades Mediateket/Bibliotekt upp. Det är nu färdigt.

Mediateket är det centrala rummet i skolan, det är högt i tak och har många fönster, här finns det senaste inom ljuddämpning och belysning.

Mediateket har ett stort utval av skön- och facklitteratur, tidsskrifter och klassuppsättningar, sittplats för att studera, eller bara koppla av med kompisarna.

Det är som i hela skolan, IT-anpassat, det finns stor duk och projektor, högtalare och ett speaker system, för att maximalt kunna få se film, ha undervisning i med mera.

Alla skolans elever får ett eget lånekort, Åk 4 och 5 går ner till yngre delen för att låna sina böcker.

Yngre delens bibliotek innehåller många böcker, möjligheter att sitta och läsa, eller lyssna på när någon läser för dem.

Öppettider

I tidigaredelens bibliotek har varje klass i årskurserna 1, 2, 3, 4 och 5 en egen bestämd bibliotekstid i veckan för att låna sina böcker. Alla elever från och med årskurs 1 får ett eget lånekort.

Biblioteket på senaredelen har öppet vid behov alla skoldagar mellan

8.30 - 15:00

Lunch 11.00 - 12.00

Vi hjälper gärna till!

Vi som jobbar på biblioteket hjälper dig gärna att hitta rätt bland våra drygt 4500 böcker. Här finns något för alla!

• Min favoritbok är "Liftarens guide till galaxen". Fråga mig, så ska jag berätta varför!

• Om du inte hittar boken du söker i vårt bibliotek kan du se om den finns bland e-böckerna via Learnify.