Stockholms Skolwebb

Stockholms Stads kommunala skolor använder Stockholms Skolwebb. Det är en service till dig som vårdnadshavare, för att du på ett enkelt sätt ska kunna hantera ditt barns frånvaro och ta del av dokumentationen av ditt barns kunskapsutveckling.

Du kan också göra detta utan att använda dig av Stockholms Skolwebb.

Tänk gärna på att formulären som rör kunskapsutvecklingen blir mer tydliga i digital form via Stockholms Skolwebb. Och ditt barns lärare spar tid på att inte skriva ut och skicka hem dokumentationen till dig.

I Stockholms Skolwebb kan du:
• Anmäla ditt barns frånvaro.
• Ta del av Skriftliga omdömen för alla skolämnen för elever i årskurs 1-5.
• Få tillgång till ditt barns IUP, individuella utvecklingsplanen för elever i årskurs 1-5.

Du  loggar in med e-legitimation.

Nere till höger på sidan finns information om hur du gör för att använda Skolwebben. Och hur du får support om det krånglar. Du hittar också länk till inloggningssidan.

Välkommen in!